inspirerende

UTVIKLING

skillrace-planner-main-page-v2.jpg
skillrace-planner1920.png
Del treningsplan, -tips og annet innhold med dine spillere!

DELTA PÅ EN NASJONAL DUGNAD

La oss samarbeide om det gode innholdet og beste praksis!

Med SkillRace Planner kan alle bidra med innhold

 
content-wordcloud-transp.png

FAKTA OM SKILLRACE PLANNER

01

PASSER FOR ALLE

Det er ingen aldersgrense eller begrensende krav til kunnskap for å kunne bruke SkillRace Planner. Her kan alle fra den nysgjerrige 7-åringen til den ambisiøse landslagstreneren fritt boltre seg i innhold og verktøy som tilpasser seg brukerens bakgrunn og utviklingsbehov.

02

perfekt for deling

Her kan treneren dele inspirerende treningsinnhold til sitt lag og sine spillere. Vi har allerede forberedt et rikt øvelsesbibliotek og kvalitetssikrede periodeplaner med tema og øktanbefalinger både til lag og individ. Nå ønsker vi å initiere en nasjonal dugnad for å aktivere og inspirere alle flinke fotballfolk til å bidra med innhold til alle.

03

utforskende læring

Verktøyet er spesielt utformet for at brukeren skal kunne lære i eget tempo og på egne premisser. Innhold presenteres slik hjernen fungerer, gjennom relevante assosiasjoner. Samtidig beholdes koblingen til det "lineære" gjennom plan og kalender.

04

VI ER I UTVIKLING!

SkillRace Planner er en modul i SkillRace-økosystemet som er i rivende utvikling. Mye vil skje med både verktøy og innhold de kommende månedene. Bli med på en spennende reise!

05

FORMATET ER WEB!

SkillRace Planner er tilrettelagt for større skjermflater som PC og iPAD! Vi kommer sannsynligvis til å lage noen relevante web-skjermbilder for mobilformatet, men ønsker primært at brukerne her forholder seg til SkillRace-appen.

 
 

LANSERINGSPLAN

FASE 1

PRELANSERING

onsdag 15. april 2020

Ivrige trenere og spillere vil finne tips til økter og foreslåtte ukeplaner, samt annet innhold fra SkillRace økosystemet. Trenere kan dele planer med sine spillere via lenke. Det inviteres til en nasjonal dugnad for å samle inn offentlig tilgjengelig fotballinnhold fra ulike kilder. Det vil ikke være mulig for logge inn på SkillRace Planner, men dette er heller ikke nødvendig for å bruke tjenesten.

FASE 2

lansering

ca 1. mai 2020

Flere sofistikerte funksjoner presenteres. Det vil bli mulig å registrere seg som bruker både for trener og spiller. Man kan da lage personlige filtere og få mer individuelt målrettet innhold. 

FASE 3

BYGGING AV ØKOSYSTEM

Frem mot sommeren 2020

Etterhvert som flere brukere kommer til, skal verktøyet utvikles videre slik at både verktøykasse og innhold bygges ut. Brukere oppmuntres og motiveres til å bruke SkillRace app i sitt utviklingsarbeid og klubber får gjennom sin klubblisens anledning til å lage klubbspesfikt innhold.

FUNKSJONSOVERSIKT

LANSERINGSPLAN

 
 

FUNKSJONER

Trener-utviklingsma%C3%8C%C2%8Alv2_edite
skillrace-planner-main-page-v2_edited.jp

PERIODEPLANER

HENT, TILPASS & DEL

Hent periodeplaner fra beste-praksis maler, samt alle offentlig tilgjengelige planer fra økosystemets innholdsprodusenter.

Del planene med dine spillere - både lagets planer, ulike lagdeler eller per spiller (forslag til egentrening)

 

VÅR MISJON

Misjonen med SkillRace Planner er å samle fagekspertise, innhold og aktive deltakere i norsk fotball i et økosystem. På denne måten kan vi bidra til å skape et varig konkurransefortrinn for norsk fotball.