SPILLER

shutterstock_658063258
shutterstock_658063258

press to zoom
shutterstock_313140287
shutterstock_313140287

press to zoom

press to zoom
shutterstock_658063258
shutterstock_658063258

press to zoom
1/4

Vil du ha mer informasjon om SkillRace? Ta kontakt på contact@skillrace.com

Gratis app skreddersydd til å optimalisere DIN utvikling!

Se for deg at du på din mobiltelefon hadde en egen app som er fylt med videoklipp med eksempler fra noen av verdens beste spillere, og informasjon om hvordan de har øvd for å bli best i verden. Se for deg at det du gjennom den samme applikasjonen fikk tips på øvelser du kan gjøre alene eller sammen med andre for å øve på en best mulig måte. Hvis du i tillegg ser for deg at all denne informasjonen er tilpasset posisjonen du spiller i, alderen din og nivået du spiller på begynner du kanskje å få et bilde av et verktøy som vil kunne inspirere deg og hjelpe deg til å trene enda mer og enda bedre på de riktige tingene!

Det beste av alt er at dette er en applikasjon som vi i SkillRace har utviklet, og som du i løpet av høsten vil ha mulighet til å laste ned på din egen mobiltelefon, helt gratis!

Kampanalyse, treningsdagbok og mye mer!

Når du logger deg inn i SkillRace kan du få opp videoklipp fra kamper du har spilt, og opprette din egen personlige treningsdagbok som gir full oversikt over din egen trening fra dag til dag. Du kan legge inn dine egne testresultater og følge med på dine utviklingsmål.

Dessuten kan du registrere tilstandsmålinger for hvordan du føler deg hver morgen og før/etter treninger og kamp slik at du over tid kan følge med på hvordan du føler deg fysisk og mentalt, og på den måten hjelpe deg å unngå sykdom og belastningsskader. Alle funksjonene i SkillRace er designet for å gi hver eneste ung spiller i Norge som ønsker å bli en best mulig fotballspiller verktøyene som skal til å utvikle for å bli nettopp det; best mulig!