TRENER

shutterstock_226254454
shutterstock_226254454

press to zoom
shutterstock_226247131
shutterstock_226247131

press to zoom
shutterstock_527516044
shutterstock_527516044

press to zoom
shutterstock_226254454
shutterstock_226254454

press to zoom
1/3

Vil du ha mer informasjon om SkillRace? Ta kontakt på contact@skillrace.com

Hvordan hjelper SkillRace deg som trener?

SkillRace er en platform som hjelper deg som trener til å ha full kontroll på både det adminstrative og sportslige ansvaret som følger med trenerrollen.

 

Funksjonene i SkillRace er designet slik at du kan følge opp hver enkelt spiller i troppen din på en enkel, effektiv og systematisk måte. Gjennom verktøyet får du blant annet tilgang til oversikt over hver enkelt spillers og lagets samlede treningsdagbok og treningsbelastning, eget øktplanleggingsverktøy, kampanalyse og oppfølging av utviklingsmål.

 

Gjennom tilgang på alle disse funksjonene på ett sted, vil du som trener være i enda bedre stand til å legge til rette for enda bedre trening og hjelpe spillerne og laget til å utvikle seg enda raskere.

Tilgang på fotballfaglig innhold av høy kvalitet

I tillegg til å være en utviklingsplattform er SkillRace et økosystem som gir deg som trener tilgang til fotballfaglig innhold av ypperste kvalitet. Gjennom samarbeidet med Norsk Toppfotballsenter ligger blant annet over 3000 beste-praksis videoeksempler tilgjengelig som du kan bruke til å illustrere momenter laget ditt eller enkeltspillere skal fokusere på inn mot en treningsøkt, eller som du kan koble til lagets spillestilsprinsipper. Som standard ligger det også fysiske og mentale tester og monitoreringsverktøy, en omfattende spillmodell og mye mer.

SkillRace er dessuten lagt til rette for at trenere, klubber og utviklingsmiljøer kan dele innhold med andre SkillRace-brukere der man ønsker dette. Innhold som produseres av andre SkillRace-brukere blir tilgjengelig for deg og vil gi deg nyttig input og inspirasjon til den neste økten du skal ut og gjennomføre!