Vi søker pilotbrukere!

NESTE GENERASJON VIDEOANALYSE ER HER NÅ

Vi søker TRENERE med riktig kompetanse og interesse til å delta i et prosjekt som vil ta videoanalyse til et helt nytt nivå! Som bonus får deltakerne tilgang til SkillRace og kan fritt benytte plattformen til eget lag i hele 2022-sesongen.

SkillRace Channel - Norsk.jpg

SkillRace for Bredden
SkillRace - Klubben Min
03:00
Play Video
SkillRace - Sportslig Leder
01:00
Play Video
Treningsøkta - The SkillRace Way
01:01
Play Video
SkillRace - Slik fungerer taggingen
01:16
Play Video

Tren NOK - Tren RIKTIG -
Tren MÅLRETTET!

SkillRace gir god oversikt over kamp- og treningshverdagen. Sammen med tilstandsovervåking og belastningsstyring, sikrer man at den enkelte spiller får den treningsdosen som behøves.

 

Gode trenere, øktvurderinger og ett godt dokumentert øvelsesbibliotek er basis for riktig trening.

Det aller viktigste er imidlertid at man trener på de RIKTIGE tingene. Her er det lett å "gå seg vill"! Fotball er en kompleks øvelse med 300+ ulike ferdigheter som skal mestres i større eller mindre grad. Du vil finne at SkillRace binder sammen denne kompleksiteten og med sin "røde tråd" sørger for en målrettet utviklingsprosess på en måte som man ikke vil finne i noen konkurrerende løsninger.

 

DELTA I ET NASJONALT UTVIKLINGSNETTVERK FOR FOTBALL

Vår VISJON er å samle og kombinere den NORSKE fotballidentiteten, kulturen og kompetansen i ett unikt nettverk der ekspertisemijøene får en kanal for sitt beste-praksis innhold til hjelp for både SPILLERE og TRENERE som ønsker å bygge kompetanse og øke egne og lagets prestasjoner innen fotballen. SkillRace er mye mer enn et tradisjonelt verktøy som man finner i dagens marked.  Bli med på digitaliseringsprosjektet og bidra til at norsk fotball får ett unikt konkurransefortrinn!

Nasjonalt utviklingsforum for fotball

"TOGETHER IS BETTER!"